Ultima actualizare: Martie 2024

Mulțumim că ați ales să utilizați serviciile noastre la RETA COM SRL și pentru vizitarea website-ului nostru www.retacom.ro. Ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea datelor dvs. personale. Această Politică de Confidențialitate stabilește modul în care colectăm, folosim și protejăm informațiile pe care le furnizați atunci când utilizați acest website, în conformitate cu prevederile legale aplicabile în materia protecției datelor cu caracter personal.

Informații colectate

Atunci când utilizați website-ul nostru, putem colecta și prelucra următoarele tipuri de date personale:

Informații pe care le furnizați voluntar prin completarea formularelor de contact sau prin trimiterea de e-mailuri către noi, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon și orice alte informații pe care decideți să ni le furnizați.

Informații privind utilizarea website-ului, inclusiv datele de trafic, datele de localizare și alte date de comunicare.

Scopul colectării datelor

Datele personale pe care le colectăm sunt utilizate în principal pentru a vă oferi acces la serviciile noastre, pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a vă oferi asistență și pentru a vă furniza informații relevante despre produsele și serviciile noastre.

Protecția datelor

Ne angajăm să protejăm datele dvs. personale și să implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat sau utilizarea acestora în mod abuziv.

Divulgarea datelor

Nu vom vinde, distribui sau închiria datele dvs. personale către terți fără consimțământul dvs. explicit, cu excepția cazurilor în care suntem obligați să o facem în conformitate cu legea aplicabilă.

Accesul și controlul datelor personale

Aveți dreptul să solicitați accesul la datele dvs. personale pe care le deținem și să solicitați corectarea sau ștergerea acestora, conform prevederilor legale aplicabile.

Contact

Pentru orice întrebări sau preocupări referitoare la această Politică de Confidențialitate sau pentru exercitarea drepturilor dvs. în legătură cu datele personale, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@retacom.ro sau la numărul de telefon (+40) 265-253.739.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica periodic această Politică de Confidențialitate pentru a reflecta modificările aduse practicilor noastre de colectare și protecție a datelor. Vă încurajăm să consultați această pagină periodic pentru a fi la curent cu orice modificări.

Prin utilizarea website-ului nostru, vă exprimați acordul cu această Politică de Confidențialitate și cu prelucrarea datelor personale conform prevederilor acesteia.