RETA COM SRL a fost infiintata in anul 1999, avand ca obiect de activitate principal comertul cu materiale feroase si neferoase.

De-a lungul anilor, societatea a cunoscut o dezvoltare continua, adaptandu-se mediului economic, cererii si ofertei pietei de desfacere, avand colaborari cu firme din toata tara si strainatate si devenind principalul distribuitor pe piata locala si zonala, fiind recunoscut pe piata interna de profil.

In tot acest timp, firma a diversificat permanent sortimentatia produselor comercializate, ajungind ca astazi sa stocheze aproape toata gama dimensionala la produsele siderurgice uzuale folosite ca materie prima in industrie si constructii. De asemenea s-a diversificat gama calitativa, pe linga calitatile uzuale (OL), detine permanent pe stoc produse din otel slab aliat (OLC).

RETA COM SRL a venit in sprijinul clientilor sai prin servicii complete, reprezentand prelucrari primare a produselor metalurgice ca debitare, indoire si sudare, confectii metalice si transport la destinatie.